Arkiver

Solar Rocking Duck


Hverdagen, Ænder.

Sidste gang jeg besøgte min Skats tante, lovede jeg hende, at jeg vil prøve på at nå at besøge hende bare en enkelt gang, før hun og hendes for længst voksne hjemmeboende datter rejser på sommerferie, og da jeg er af den opfattelse, at man under ingen som helst former for omstændigheder skal love nogen noget som helst med mindre man rent faktisk har tænkt sig at holde det, så ringende jeg til hende i mandags for at høre, om hun gav et krus the, hvis jeg kiggede forbi. Det ville hun meget gerne bare ikke lige den dag, da hun følte sig syg og derfor aftalte vi, at jeg ville besøge hende i dag, hvis hun altså havde nået at få det bedre, hvilket hun så til al held have.

Jeg lovede min Skats tante, at jeg ville være hos hende ved cirka 10:30 tiden og det lykkedes også næste for mig at overholde det, da jeg var hos hende ved 10:45 tiden.

Min Skats tante havde købt en and i Netto til mig også selv om hun var fuldt ud overbevist om, at jeg nok allerede selv havde nået at købe den …

2011/08/15/001.jpg

… hvilket hun havde fuldstændigt ret i, da jeg selv kom til at købe en af slagsen den 1. juni i år, men det gør ikke spor, for ænder kan jeg nok aldrig få for mange af og så kan de to negative ænder stå ved siden af hinanden og rocke i takt eller også så kan de stå til hygge samt pynt hvert sit sted i vores lille lejlighed.