Arkiver

Årets sidste sommermåned


Hverdagen.

Så er vi sørme allerede nået til den 1. august 2011 og dermed tager vi i dag officielt hul på den allersidste tredjedel af denne sommer. For man plejer jo at kalde juni, juli og august for de tre sommermåneder.

Sådant en sommer går simpelthen bare alt for hurtigt, og jeg er i hvert fald slet ikke klar til, at det allerede sådant næste lige om lidt bliver efterår og derefter vinter igen.

Det meste af juli måned har budt på masser af regn samt næsten igen sol, så derfor føler jeg simpelthen ikke, at vi har haft nok af de der virkelige dejlige sommerdage, hvor solen bager fra en høj klar blå skyfri himmel og udendørstemperaturen ligger på den rigtigt ( læs: den høje side ) af de 25 plus grader. Jeg har i hvert fald slet ikke fået hverken solskin eller varme nok i år til, at det kan gøre det ud for en hel sommer efter min mening.

Derfor tillader jeg mig også at håber på, at august måned 2011 overasker os alle sammen ved at blive en virkelig god og huskværdig sommermåned med masser af både solskin og varme.

Lige nu er udendørstemperaturen her i Roskilde 16,8 grader og solen er så småt ved at stå op, men ifølge DMi kommer der regn i løbet af eftermiddagen og det kan god ende med at blive i så stor en mængde, at der kan blive tale om et dissideret skybrud.