Arkiver

Årets allersidste sommerdag …


Hverdagen.

… i hvert fald ifølge kalenderen blev vejrmæssigt ikke helt så kedeligt, som DMI lovede i morges, at den ville blive. For godt nok har dagen budt på flere små spredte regnbyger, men vi har også flere gange i løbet af dagen fået lov til at hilse på Solen, lige som vi også fik lov til at nyde en rigtigt smuk solnedgang i aften.

For min Skats vedkommen blev årets allersidste sommerdag i hvert fald ifølge kalenderen en lidt atypisk arbejdsdag. For han mødte meget sent i formiddags, hvilket vil sige ved 10:00 tiden, og han gik sent i eftermiddages, hvilket vil sige ved 17:00 tiden. Så i dag nåede han kun at være på arbejdet i syv timer, men med en positiv saldo på hans flex-konto samtidigt med han er godt lige med med hensyn til løsningen af diverse arbejdsopgaver med korte deadlines, så gør det ikke spor, at han for en sjælden gangs skyld flexede lidt ud. Desværre kom hjemturen så til at tage over en times tid, da to bilen var turnet sammen på Holbækmotorvejen, hvor de spærrede for de øvrigt trafikanter i udadgående retning.

For mit eget vedkommen blev årets allersidste sommerdag i hvert fald ifølge kalenderen endnu en af den salgs dage, jeg rent ud skrevet virkeligt godt kunne have haft undværet. For igen i dag "hygger" jeg mig med eftervirkningerne af den influenzalignende luftvejsinfektion, jeg blev ramt af for små to ugers tid siden, hvilket bevirker, at jeg stadigvæk både hoster samt snotter samtidigt med jeg bare er noget så ufatteligt træt. Så det endte med, jeg blev nødt til at tage en to timer lang lur midt på dagen.

Ellers så er min dag gået med at vaske og stryge en enkelt maskinfuld ( 20 stykker ) tøj, rydde op i en stak papirer, der havde nået at hobe sig op på mit skrivebord, rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter min Skats og min morgenmad samt min frokost, vande alle de resterende alt andet end små plantepusser ude på altanen samt alle potteplanterne inde i lejligheden, brodere lidt på det igangværende projekt samt tale to gange i telefon med Poul.