Arkiver

Mod Roskildes centrum


Hverdagen, Oplevelser.

Efterhåndens begynder man så småt at kunne fornemme, at sommeren er vel overstået for i år, og at efteråret tager mere og mere til. For selv om solen skinner fra en næsten klar blå skyfri himmel i dag, så føles det koldt, lige så snart man ikke befinder sig i solen og i læ for vinden.

Selv om min Skat og jeg besøgt Palæsamlingen for to ugers tid siden, altså den næstesidste gang den var åben, så er vi blevet enige om, at vi også vil besøge den i dag, hvor det er allersidste gang, den har åben. Vi fik godt nok begge to fotograferede en hel del rigtigt gode billeder af det udstillede sidste gang, men vi vil godt lige benytte os af den allersidste chance også, og derfor gik vi ind til Roskilde centrum.

Vi startede med at krydse stamvejen, for vi skulle rundt om containeren med pap og derfor gik vi imellem husblokkene i vores bebyggelse. Det er lidt pudsigt at se, at nogle af buskene og træerne stadigvæk er helt grønne samtidigt med at andre af buskene og træerne er næsten helt røde …

2008/09/28/101.jpg

… vi forsatte af Køgevej og da vi nåede til parkeringspladsen ved Vognmandsmarken …

2008/09/28/102.jpg

… lagde vi mærke til, at træerne langs med parkeringspladsen mere eller mindre alle som en har skiftet fra sommeren flotte friske grønne farver til efteråret mere glødende farver i gult, orange, rødt og brunt.

Vi havde lidt halv travlt, for vi var kommet et par minutter for sent ud af hoveddøren og derfor nåede vi ikke at fotografere mere på vores vej ind til Stændertorvet og Roskilde Palæ, hvor vi begsøgte Palæsamlingen, og det besøg kommer der mere om i det næste indlæg.

🙂

Peter har også skrevet om vores hyggelige gårtur i det efterårs kønne Roskildes centrum, og man kan se de billeder, han tog under turen, her.