Arkiver

Frokostpause


Hverdagen.

Lige nu sidder jeg og spiser min frokost, imens jeg kigger på de billeder, som jeg har taget i løbet af weekenden, hvor vi var ud at gå en god lang tur både lørdag og søndag. I går nåede vi også at besøge Roskilde Museum samt Palæsamlingerne, som jo desværre snart lukker.

Nu skal jeg først lige have ryddet til side, vasket op, tørret af samt stillet på plads efter vores morgenmad samt min frokost, have sat vaskemaskinen i gang med endnu en maskinefuld tøj samt stryge den maskinefuld tøj, som jeg nåede at vaske og hænge til tørre på vingetørrestativet ude på altanen i morges, før jeg talte i telefon med Anne i 0:45 time og med Wivi i 0:30 time samt gik min sædvadelig tur, det vil sige … en omvej ud til Ro´s Torv derfra hjemad igen via Københavnsvej, Algade, Stændertorvet, Skomagergade, Støden, Ringstedsgade, Jerbanegade, Roskilderingen, Ringvejen samt Køgevej.

Derefter går jeg nok i gang med at udvælge samt redigere de billeder, som skal ledsage indlægene om det, som vi nåede at opleve samt se i løbet af weekenden og så håber jeg, at jeg kan gå i gang med at skrive de tilhørende indlæg i løbet af i morgen eller i overmorgen, det kommer lidt an på, hvordan jeg har det.

🙂