Arkiver

Fornyelse af vores lodsedler


Hverdagen.

Selv om vejret er mere end flot i dag og især, hvis man tager i betrækning, at vi er i slutningen af september måned, så var vi dovne, for vi føler os begge to lidt matte i skokkerne samt med flade batterier, og derfor tog vi bilen, da vi i formiddags skulle ind til Roskildes centrum for dels at fornye vores Klasselotterisedler og dels for at købe nye sko til min Skat.

Vi startede med at køre hen til den Klasselotterikollektion, som vores lodsedler er blevet flyttet hen til og det vise sig, at kollektøren er en sød ældre dame ( hun er cirka ti år ældre, end vi havde beregnet hende til at være ) som vi faldt godt i sank med. Så nu tror jeg på, at vores lodsedler er kommet i gode og trykke hænder igen, for på mig virker hun som en, der har mere end forstand på, hvad det er, hun har med at gøre samt især hvordan tingene skal gøres.

Denne gang skal jeg så godt nok ind til Hovedkollektionen inde på Rådhuspladsen i København for at hente vores to små gevinster, men fra næste gang af skulle det hele så igen kunne ordnes her i Roskilde.

🙂

Derefter kørte vi ind til Stændertovet, hvor vi startede med at besøge Skoringen, som havde "minus moms dag" i dag, og så var det jo et godt valgt tidspunkt at købe nye Ecco-sko til min Skat. Derefter gik vi lige en hurtigt tur rundt på Stændertovet for at se på dagens udvalg hos lopperne. Selv om vi fik hilst på begge vores to faste andepusher, var der ingen af dem, som have så meget som, bare en eneste spændende and, som vi simpelhen bare var nødt til at købe i dag. Så dagens besøg på Stændertorvet blev en mildt sagt billig omgang.

🙂