Arkiver

Hyggeligt


Hverdagen.

Efter jeg er flyttet til Roskilde, sker det ikke så tit, at Poul og jeg ser hinanden. Det skyldes dels, at det tager alt for lang tid at komme fra Herlev / Roskilde til Roskilde / Herlev. For hvis alt gå efter diverse køreplaner, tager turen med de offentlige transportmidler 1:45 timer – hvor tit er det så lige, at busser og tog kører efter planerne ? – og dels at vi har svært ved at finde et tidspunkt, hvor vi begge to har tid til det.

Derfor er det så efterhåndens også otte uger siden, vi sidste har set hinanden. Så da vi kunne få det til at passe sammen i dag, så benyttede vi os af lejligheden og derfor tog jeg ind til ham.

Det er ikke det, at det tager mig 20 minutter at gå til Roskilde station. For det er hyggeligt nok at komme ud at gå, og jeg er der også ude at gå stort set hver dag, men derimod er det det … at regionaltoget, som jeg skulle med fra Roskilde station, var forsinket med 36 minutter. Derefter brugte jeg 18 minutter på Høje Tåstrup station, hvor jeg ventede på bus linje 400, og da jeg så nåede til Ballerup station, så kørte linje 350, lige som bussen fra Høje Tåstrup ankom. Så igen i dag kom turen fra Roskilde til Herlev til at tage lidt over 2:30 timer.

🙁

Det var nu helt skønt at se Poul og hans kat …

2008/09/24/001.jpg

… som hedder Sweetheart, igen. For jeg har virkeligt savnet ham og selv om vi taler i telefon sammen et par tre fire gange om ugen, så er det jo alligevel noget helt andet at sidde overfor hinanden, imens man taler sammen og imens Sweetheart skiftevis ligger hos eller leger med den ene af os.

Jeg var inde hos Poul ved 11:30 tiden og vi hyggede os samt snakkede sammen lige indtil min Skat hentede mig ved 14:30 tiden.

🙂

Jeg håber ikke, at der kommer til at gå otte uger, før Poul og jeg næste gang får mulighed for at ses igen, men jeg er bange for, at det når der nok at gå som minimum.