Arkiver

Søndag aftens tanker


Hverdagen.

Det er søndag aften og solen …

2008/09/07/101.jpg

… er forlæns gået ned. Min Skat sidder i sofaen foran fjernsynet, hvor han ser et eller andet fra Discovery og jeg sidder foran min computer, imens jeg tænker lidt over, hvad der i grunden er blevet af denne weekend samt hvor hurtigt tiden flyver af sted.

Så er der allerede gået seks hele arbejdsuger, siden vi havde sommerferie og selv om vi begge to havde håbet på det, så har ingen af os desværre endnu haft tid til at kommer i gang med at udvælge samt pakke bare så meget som et eneste af de mange billeder, som vi nåede at fotografere i løbet af vores fire uger lange skønne sommerferie.

Så derfor har ingen af os desværre nået at poste så meget som et eneste lillebitte billede eller indlæg om noget af alt det, som vi nåede at opleve i løbet af vores sommerferie i år, men der skal jo også være noget til de lange mørke vinteraftener, som desværre er på vej. Så vi håber stadigvæk på, at vi på et eller andet tidspunkt kommer i gang med denne hyggelige opgave og for øvrigt er vi jo stadigvæk heller ikke blevet færdige med billederne fra vores sommerferie sidste år, så …