Arkiver

Lækkert


Hverdagen.

Ved 11:30 tiden ringede min mobiltelefon, det var min veninde fra Rønnebærparken, som spurgte: "Er du hjemme ?", "Nej, det er jeg ikke, for jeg er lige gået ud af Kvickly og jeg er på vej hen til Netto, men alt efter hvor mange mennesker, der er i Netto, så er jeg hjemme om cirka 30 til 40 minutter" svarede jeg, "Så ses vi der" svarede hun.

Det gjorde vi så. Hun havde været en hurtigt tur ude i sin have, hvor hun havde plukket dagens høst af små tomater …

2008/09/04/001.jpg

… og de smager lige så godt, som de ser ud til at gøre. Dem ville hun gerne give min Skat samt mig, og det var derfor, hun gerne ville komme på besøg.

Det var hyggeligt, at hun kom på besøg også selv om hun ikke blev så længe … kun et krus kaffe samt to cigaretter på bænken ved legepladsens tid ( vores hjem er 100% røgfri zone og da jeg havde begge tørrestativerne, som står ude på altanen, fyldt godt op med nyvasket tøj, kunne den ikke bruges som rygerum ) … så var det rigtigt hyggeligt at se og tale med hende.

Så vi har aftalt, at det må vi gøre en anden gang og hun behøver ikke, men hun må da meget gerne, have en pose små tomater med til os næste gang, hun kigger forbi.