Arkiver

Grydelapper med katte – Del 6


Hverdagen, Håndarbejde.

Imens min Skat sad foran sin computer, sad jeg i sofaen, hvor jeg hyggede mig med at montere de små satin sløjfer, hækle de sidste afsluttende kanter hele vejen rundt om samt hæfte de sidste løse ender på disse to grydelapper …

2008/08/27/001.jpg

… der er endnu en gang tale om et 100% eget design og jeg har brugt to nøgler hvidt ( farve nummer 01 ) og to nøgler sort ( farve nummer 43 ) "Cotton" ( 100% bomuld ) samt to stykker grønt ( farve nummer 68 ) smal satin ( 100% polyester ) bånd fra Stof & Stil.

Det tager mig cirka 12:30 timer, at fremstille et par grydelapper som disse. Nu er jeg så bare så heldigt, at jeg nåede at hækle seks hvide og seks sorte bagstykker, imens vi kørte rundt på Sjælland, Møn og Falster i løbet af vores fire uger lange skønne sommerferie og nu har jeg fået færdiggjorte alle seks par grydelapper.

🙂

Dette par vil lige som det sidste par, som jeg blev færdigt med i onsdag, blive lagt på "lager", da det altid er skønt at have nogle færdige par grydelapper liggende, hvis vi lige pludselig skal give en lille personlig gave eller have en "blomst" med til værtinden.