Arkiver

Julis sold i tal


Hverdagen, Skildpadder, Ænder.

I år har jeg sat mig for, at jeg vil holde lidt mere øje med, hvad jeg i grunden bruger mine penge til og derfor har jeg oprettet et regneark til hver af de seks poster, jeg selv mener, er de største, og efter hver måned vil jeg så lige se lidt på tallene.

I løbet af januar måned nåede jeg totalt at solde for 1.253,30 kroner, i løbet af februar måned nåede jeg totalt at solde for 1.527,88 kroner, i løbet af marts måned nåede jeg totalt at solde for 2.837,26 kroner, i løbet af april måned nåede jeg totalt at solde for 1.445,76 kroner, i løbet af maj måned nåede jeg totalt at solde for 2.078,43 kroner, i løbet af juni måned nåede jeg totalt at solde for 3.566,20 kroner og i løbet af juli måned har jeg nået at solde for følgende …

Ænder …
I løbet af juli måned kom 17 nye ænder ind i mit liv. De to dyreste af dem var de to søde keramik ænder, der holder hvert sit store hjerte, der kostede 40,00 kroner per styk, og den billigste af dem var den rappe gummi isterningsform, der kostede en rund femmer. Månedens udvidelse af min samling af ænder kostede sammenlagt 260,20 kroner.

Bøger …
I løbet af juli måned kom jeg til at købe fire nye bøger, de kostede sammenlagt 211,72 kroner. Desværre har jeg endnu ikke nået at læse nogen af dem.

Kreative materialer …
I løbet af juli måned nåede jeg at foretage tre ups, der sammenlagt kostede 293,33 kroner. Desværre har jeg ikke nået at bruge noget af det.

Skildpadder …
I løbet af juli måned kom der fire nye skildpadder ind i mit liv, de blev købt i Guldborgsund Zoo & Botanisk Have. Månedens udvidelse af min samling af skildpadder kostede sammenlagt 28,00 kroner.

Tøj …
I løbet af juli måned nåede jeg at købe elve stykker nyt tøj. Det dyreste stykke var en hvid bluse / kort tunika med blondekanter, der var sat ned fra 249,00 kroner til 124,50 kroner, og det billigste stykker var to par løbesokker, der kostede 25,00 kroner per par. Månedens udvidelse af min garderobe kostede sammenlagt 620,50 kroner.

Årstidspynt …
I løbet af juli måned nåede jeg at udvide min samling af pynt til efterår og Halloween, jul og vinter samt forår og påske med med nul stykker, så det var jo dejligt billigt.