Arkiver

Marts sold i tal


Hverdagen, Ænder.

I år har jeg sat mig for, at jeg vil holde lidt mere øje med, hvad jeg i grunden bruger min penge til og derfor har jeg oprettet et regneark til hver af de fem poster, jeg selv mener, er de største, og efter hver måned vil jeg så lige se lidt på tallene.

I løbet af januar måned nåde jeg totalt at solde for 1.253,30 kroner, i løbet af februar måned nåde jeg totalt at solde for 1.527,88 kroner og i løbet af marts måned har jeg nået at solde for følgende …

Ænder …
I løbet af marts måned kom der ikke mindre end 44 nye ænder ind i mit liv og nogle af dem fik jeg i fødselsdagsgave. Månedens udvidelse af min samling af ænder kostede sammenlagt 717,03 kroner.

Bøger …
I løbet af marts måned kom jeg til at købe otte nye bøger, de kostede sammenlagt 178,10 kroner, og jeg har allerede nået at læse de to af dem.

Kreative materialer …
I løbet af marts måned nåede jeg at foretage tretten ups, der sammenlagt kostede 1.245,28 kroner. Desværre har jeg kun nået at bruge de to af de tre sæt baby-sengetøj og de blev brugt til henholdsvis en heldragt samt en kjole til den amerikanske baby.

Tøj …
I løbet af marts måned nåede jeg at købe syv stykker nyt tøj. Det dyreste stykke var en sort regnfrakke, der kostede 299,00 kroner, og det billigste stykke var en antik-sølvfarvet ring, der der kostede 29,95 kroner. Månedens udvidelse af min garderobe kostede sammenlagt 656,85 kroner.

Årstidspynt …
I løbet af marts måned nåede jeg at udvide min samling af pynt til efterår og Halloween samt jule og vinter med nul stykker samt forår og påske med to æsker med seks forskellige klare håndmalet glas æg, der kostede en rund tyver per æske, så det var jo dejligt billigt.