Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets fjortende lørdag samt dermed også første halvdel af årets fjortende weekend er så småt ved at synge på sit allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

Hele morgen blev brugt på at hygge samt aflive en god håndfuld af diverse små hængepartier. Vi kørte hjemmefra ved 9.30 tiden og første stop blev UnoX på Københavnsvej, så vores lille bil kunne få noget "at spise", derefter var vi rundt om Shurgard med de sidste af SmartBoksene med julepynt, før vi handlede ind hos Stadium på Ro´s Torv, Folkekirkens Genbrug på Køgevej, hvor jeg købte to ænder, Netto på Holbækvej samt Aldi Søndre Ringvej.

Da vi kom hjem, puttet vi i fællesskab alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før vi tog frokost.

Derudover har min Skat nået at se kvalifikationen til weekendens Formel 1 løb samt ordne nogle forskellige opgaver via sin computer og jeg har nået at vakse samt stryge en maskinfuld altså 27 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffe, læse den igangværende bog færdigt samt læse en bog.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før vi satte os foran hver sin computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.