Arkiver

Farvel til julen 2013 – Del 12


Hverdagen.

Næste lørdag et eller andet tidspunkt imellem klokken 10:00 og klokken 16:00 bliver de ekstra monduller til vores reolsystem i stuen, vi bestilt den 4. januar i år, leveret, så derfor skal den næste uges tid bruges på at få så meget styr på rodet i vores stue, at vi kan komme til at hænge i hvert fald nogle af de nye reolmonduller op, når vi har modtaget dem.

Resten af de nye reolmonduller kommer højst sandsynligt ikke op, før vi har fået renoveret vores stue, hvilket der nok ikke bliver hverken råd eller tid til i år, så derfor skal de køres ud til et af vores to lejede rum hos Shurgard, hvor de så kommer til at stå lige indtil vi har fået sat stuen helt færdigt i stand.

Da jeg jo skulle starte et eller andet sted med at rydde op i vores stue, så startede jeg med at pakke de tre lyseende polystrone nissedværg samt de fire mini-urtepotteskjulere med nissedværge, ned i en klar 15 liters plastik SmartBoks …

2014/02/08/101.jpg

… for dem får vi jo ikke brug for ude på altanen før tidligst om en måneds tid og så er de jo nemmere at have med at gøre, når de er samlet i en SmartBoks, end når de står ovenpå en af reolerne i stuen.

Derefter pakkede jeg resten af julepynten ned i to klare 15 liters SmartBokse …

2014/02/08/102.jpg

2014/02/08/103.jpg

… inklusiv Anders & Andersine, Chip & Chap samt Pascal også selv om jeg egentligt havde sat mig for, at de skulle have lov til at være fremme indtil jeg skal i gang med at pakke jule- og vinterpynten væk efter julen 2014.

Da jeg så havde fået strøget dagens eneste maskinfuld altså 35 stykker nyvasket tøj, kunne jeg også komme til at pakke de hvide stykker psykiske ustabile velour, der bliver brugt til vores snelandskaber, samt de runde hvide hæklede flakoner ned i en sort 15 liters SmartBoks …

2014/02/08/104.jpg

… så nu mangler jeg kun at vaske og stryge de 24 hvide sekskantede hæklede flakoner samt få dem pakket ned, så har jeg fået fjernet alle spor af julen 2013 fra vores lille lejlighed.