Arkiver

Årets trettende ups !


Hverdagen.

Jeg gik tilbage til Ballerup Station, hvorfra jeg tog et S-tog til Herlev Station og jeg handlede lidt ind hos Aldi på Stations Allen, før jeg gik over til Poul, hvor jeg lige anbragte de dybfrosne middagsrester, jeg havde med til ham, før jeg gik over til Herlev Bymidte for at handle lidt ind Vangs Poulsens Efterfølger på Herlve Torv samt Føtex i Herlev Bymidte ButiksCenter.

Poul og jeg nåede at få cirka to timers tid sammen, før min Skat kom for dels at aflevere alt det, han havde med i bilen til Poul, og for dels at hente mig. Min Skat kører jo næsten lige forbi Pouls lejlighed, når han kører hjem fra arbejdet og der tager ham under fem minutter at hente mig hos Poul, så derfor kan vi jo lige så godt følges ad hjem, når jeg besøger Poul. Bilen bruger jo den samme mængde benzin på at køre turen uanset om der er en eller to i den og jeg bliver dels fri for at slæbe på alle de tunge ting samtidigt med jeg sparer pengene, der ellers skulle være blevet brugt til at betale for hjemturen med de offentlige transportmidler. Der til kommer, at min Skat og jeg på denne måde fik lidt mere tid sammen i dag. For øvrigt så tager turen i bil cirka en halv time og med offentlige transportmidler tager turen cirka to timer.

Da det er mandag og min Skat derfor skulle til træning, kørte vi sammen til FysioCenter Roskilde på Københavnsvej, hvorfra jeg så gik hjem. Det vil sige, jeg startede med at smutte rundt om Netto på Københavnsvej, hvor jeg ikke kunne købe det, der var årsagen til, jeg besøgte butikken, men til gengæld kom jeg til at fortage tage årets trettende ups i form at en pakke med seks søde fiskeformede plastik knapper …

2014/02/10/501.jpg

… der kostede en rund tyver. På hjemvejen nåede jeg for øvrigt også rundt om Kvickly i Algade.