Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets sjette lørdag samt dermed også første halvdel af årets sjette weekend er så småt ved at synge på sit allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

I denne uge har vi begge to brugt hele lørdagen på en god kombination af aflivningen af diverse praktiske opgaver samt hygge, hvilket vil sige, at min Skat er kommet lidt videre med fremstillingen af lyskilder til reolerne i arbejdsværelset og jeg har fået pakket stort set resten af julepynten inklusiv årets nyheder væk.

Dertil kommer, at jeg har nået at vakse og stryge en maskinfuld altså 36 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer samt hækle på det igangværende projekt.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før vi satte os foran hver sin computer.

Nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang og derefter vil jeg sætte mig ind i sofaen ved siden af min Skat, for jeg kan sangens hækle på det igangværende projekt samtidigt med han ser fjernsyn.