Arkiver

Februars sold i tal


Hverdagen, Ænder.

I år har jeg sat mig for, at jeg vil holde lidt mere øje med, hvad jeg i grunden bruger min penge til og derfor har jeg oprettet et regneark til hver af de fem poster, jeg selv mener, er de største, og efter hver måned vil jeg så lige se lidt på tallene.

I løbet af januar måned nåde jeg totalt at solde for 1.253,30 kroner og i løbet af februar måned har jeg nået at solde for følgende …

Ænder …
I løbet af februar måned kom der fire nye ænder ind i mit liv i form af en rap træ yoyo, to rappe håndklæder og en rap pyntepude. Månedens udvidelse af min samling af ænder kostede sammenlagt 226,79 kroner.

Bøger …
I løbet af februar måned kom jeg til at købe femten nye bøger, de kostede sammenlagt 492,17 kroner, hvoraf de 500,00 blev dækket af min på forskud fødselsdagsgave fra min Skat og jeg har allerede nået at læse de tre af dem.

Kreative materialer …
I løbet af februar måned nåede jeg at foretage ti ups, der sammenlagt kostede 555,92 kroner. Desværre har jeg kun nået at bruge de to nøgler gult Bambino Cotton og den ene af de to 15 centimeter lange brune usynlige lynlåse.

Tøj …
I løbet af februar måned nåede jeg at købe fire stykker nyt tøj. Det dyreste stykke var en sort imiteret læder nederdel, der kostede 179,00 kroner, og det billigste stykker var to par grå løbesokker, der der kostede 12,50 kroner per pakke. Månedens udvidelse af min garderobe kostede sammenlagt 253,00 kroner.

Årstidspynt …
I løbet af februar måned nåede jeg at udvide min samling af pynt til forår og påske, efterår og Halloween samt jule og vinter med nul stykker, så det var jo dejligt billigt.