Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 33. lørdag og dermed også den femte fridag efter vores seksten dage lange og dog alt for korte sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned og Månen er stået op, hvilket skete bag et meget gråt nedbørstungt skydække,min Skat er ved at tætne toppen, sidderne samt bunden af de opsatte varmvægsgibsplader med akrylfugemasse og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne lørdag, før vi begge to går i seng.

Morgen blev brugt på en god kombination af hygge og aflivning af diverse små praktiske opgave, derefter gik min Skat i gang med at fuldspatle de opsatte varmvægsgibsplader i soveværelset og jeg gik i gang med at at ordne diverse praktiske opgaver i vores køkken blandt andet fik jeg skrået samt snittet ni peberfrugter, før de blev puttet i fryseren.

Da vi begge to havde fået frokost, giv vi over til Musicon, hvor vi første deltog i en guide rundvisning og bagefter gik rundt på egen hånd, da vi kom hjem, nyd vi en is, før min Skat gik i gang med at fuldspatle den ene væg inde i soveværelset og jeg blandt andet nåede at rydde op i køleskabet samt overskabene i køkkenens kortside, rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads.

Dertil kommer, at min Skat er nået lidt videre med opstarten af sin nye blog og jeg har nået at putte pap, papir og skraldespaden i de relevante containere samt vande plantepusserne på altanen.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer og bagefter gå i seng, for nu er jeg desværre igen så træt, at jeg har langt mere end helt almindelige svært ved at holde mig vågne.