Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 34. søndag og dermed også den fjerde weekend efter vores seksten dage lange og dog alt for korte sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne søndag, før vi begge to går i seng.

Morgen blev brugt på en god kombination af hygge samt aflivning af diverse små praktiske opgave, derefter sleb min Skat soveværelsets fire vægge, før vi løb mine fem kilometer og han efterfølgende løb ti kilometer.

Da vi begge to havde spiste frokost, hyggede vi os med at se dagens Formel 1 løb inklusiv både op- og nedtakten til det, hvorefter jeg gennemstøvsugede hele soveværelset, før min Skat fuldspatle den ene af dets to lange vægge.

Dertil kommer, at min Skat er kommet lidt videre med ajourføringen af sin nye blog og jeg har nået at vaske samt stryge en maskinfuld altså 5 stykker tøj, hvilket var et sæt sengetøj bestående af et lagn i dobbelt størrelse, to pudebetræk og to dynebetræk, der efterfølgende kom på plads ovenpå den hvide kommode, der lige for tiden står i stuen, putte papir og skraldespaden i de relevante containere, vande plantepusserne på altanen samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer og bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så træt, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.