Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 32. lørdag og dermed også den tredje fridag efter vores seksten dage lange og dog alt for korte sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne lørdag, før vi begge to går i seng.

Morgen blev brugt på en god kombination af hygge samt aflivning af diverse små praktiske opgave, før vi kørte hjemmefra ved lidt i 8:00 tiden, først stop blev parkeringspladsen ved Netto på Møllehusvej, hvor vores lille bil holdt pause, imens vi handlede ind hos Super Best samt Netto, andet blev Aldi på Søndre Ringvej, hvor vi lige fik handlet lidt mere ind og tredje samt sidste stop blev Fakta i Østervangs Centret, hvor vi også lige handlede ind, hvorefter vi kørte hjem samt i fællesskab puttede alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før vi skiftede til arbejdstøj samt bagefter gik i gang i soveværelset, hvor vi nåede at klare opsætningen af de to sidste at de træstopler, der skal bære varmvægsgibspladerne, samt de to sidste de omtalte plader.

Så holdt min Skat og jeg kort frokostpause samtidigt vi nyd vores frokost samt bagefter talte med Brian og Heidi, da de lige var et meget hurtigt smut rundt om os for at hente de ting, jeg købte for Heidi i går, da jeg soldede hos Panduro Hobby på Ro´s Torv, før min Skat og jeg i fællesskab fik spartlet alle revnerne imellem de opsatte varmvægsgibsplader samt sat alt andet end selvklæbende tape over dem. Derefter fik vi i fællesskab rengjort alt det værktøj, der ikke længere skal bruges eller der er noget tid til, det skal bruges, til den igangværende total renovering af vores soveværelse, hvorefter det blev puttet på plads og det af det, der normalt står i vores kælderrum, når det ikke er i brug, blev båret derned.

Så tillod vi os at holde en kort pause, imens vi nyd en ispind, hvorefter min Skat fik monteret de tre plastik hjørner rundt om lysningen i soveværelset samt spartle dem, imens jeg nåede at skære samt snitte seks røde peberfrugter, før de blev puttet i fryseren, rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter vores morgenmad og frokost samt få styr på skabet under køkkenvasken.

Dertil kommer, at min Skat er nået lidt videre med opstarten af sin nye blog og jeg har nået at putte pap, papir og skraldespaden i de relevante containere samt vande plantepusserne på altanen.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer og bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så træt, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.