Arkiver

Årets 57. ups !


Hverdagen.

Jeg trængte til at se noget andet end vores lille lejlighed og Roskilde, så da jeg havde hængt dagens anden samt sidste maskinfuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestativet ude på altanen og jeg havde sat vinduet i badeværelset, vinduet i køkkenet og vinduet i soveværelset i udluftningsposition samt talt i mobiltelefon med Poul, gik jeg hjemmefra.

Jeg fristes næsten til at skrive, at jeg traditionen tror startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte diverse lokalviser og reklamer i den opstillede container til papir samt skraldespanden i den ene af de fire opstillede containere til dagrenovation. Derefter gik jeg langs med vores blok, videre ad stamvejen, Astersvej samt Østre Ringvejen til busstoppestedet ved Østervangs Centret, hvorfra jeg tog en bus linie 600S til stoppestedet før Hundige Station.

Derfra gik jeg over til Waves altså det tidligere Hundige Storcenter og den første af centrets butikker, jeg besøgte, blev Stof 2000, hvor jeg kom til at foretage årets 57. ups …

2014/08/18/0001.jpg

… i form to stykker hvidt bomuldslærred med grønne og mørkegrønne trykte blade, der er henholdsvis tre og fire meter lange, det var sat end fra 79,95 kroner per meter til en rund tyver per meter, da jeg så nåede til kassen, viste det sig, at der var mængderabat, fordi jeg havde købt mindst tre meter fra den samme rulle stof og derfor fik jeg begge stykker for 116,67 kroner.

Stoffet er for øvrigt allerede blevet "øremærket" til enten at blive til et fag gardiner til stuen eller til overdelene af to sæt sengetøj.