Arkiver

Aprils sold i tal


Hverdagen, Ænder.

I år har jeg sat mig for, at jeg vil holde lidt mere øje med, hvad jeg i grunden bruger min penge til og derfor har jeg oprettet et regneark til hver af de fem poster, jeg selv mener, er de største, og efter hver måned vil jeg så lige se lidt på tallene.

I løbet af januar måned nåede jeg totalt at solde for 1.253,30 kroner, i løbet af februar måned nåede jeg totalt at solde for 1.527,88 kroner, i løbet af marts måned nåede jeg totalt at solde for 2.837,26 kroner og i løbet af april måned har jeg nået at solde for følgende …

Ænder …
I løbet af april måned kom der ikke mindre end 16 nye ænder ind i mit liv. To af dem fik jeg af min Skat og to af dem fik jeg af Poul. Månedens udvidelse af min samling af ænder kostede sammenlagt 204,90 kroner.

Bøger …
I løbet af april måned kom jeg til at købe ti nye bøger, de kostede sammenlagt 348,58 kroner, desværre har jeg ikke nået at læse nogle af dem.

Kreative materialer …
I løbet af april måned nåede jeg at foretage fire ups, der sammenlagt kostede 303,63 kroner. Desværre har jeg ikke nået at bruge noget af det.

Tøj …
I løbet af april måned nåede jeg at købe femten stykker nyt tøj. Det dyreste stykke var en kjole med vildkattetryk, der kostede 179,00 kroner, og de billigste stykker var pakken med ti par sorte sokker, der kostede 40,00 kroner altså 4,00 kroner per par. Månedens udvidelse af min garderobe kostede sammenlagt 453,95 kroner.

Årstidspynt …
I løbet af april måned nåede jeg at udvide min samling af pynt til efterår og Halloween med et stykke, der kostede 15,00 kroner, min samling af pynt til jule og vinter med nul stykker samt forår og påske med to høns og fire kyllinger. Månedens udvidelse af min samling af årtidspynt kostede sammenlagt 134,70 kroner.