Arkiver

Badeænder samt ænder til bad – Del 9


Hverdagen, Ænder.

Så har jeg fået klaret nedpakningen af samtlige af de 116 badeænder samt ænder til bad, der i morges holdt et rapt møde på vores seng, og ganske lige som jeg havde forstillet mig, så blev jeg nødt til at tage begge papkasser …

2014/05/20/201.jpg

2014/05/20/202.jpg

… i brug, til gengæld er der så plads til en lille udvidelse af min samling af badeænder samt ænder til bad i dem begge to.

Helt typisk for mig, så har jeg selvfølge oprettet et regneark til begge papkasser på min computer, hvori der er en kolonne til antal, en kolonne til en kort beskrivelse af anden / ænderne, en kolonne til pris samt en kolonne til diverse små bemærkninger som for eksempel hvem jeg har fået den pågældende and af eller hvor jeg har købt den samt hvad jeg har givet for den.

Det er dog ikke alle mine badeænder samt ænder til bad, jeg kan huske, hvem jeg har fået dem af eller hvor jeg købt dem samt hvad jeg har givet for dem, så de to kolonner er lettere mangelfulde.

Alle de omtalte 116 badeænder samt ænder til bade var godt nok noget utrygge ved, at de sådant lige pludseligt skulle pakkes ind i hvide etlags servietter og de derefter blev putte ned i en af de to papkasser, men jeg har prøvet, så godt som jeg kunne, at berolige dem alle sammen med, at der ikke kommer til at ske dem noget ondt, at det ikke kommer til at gøre ondt på dem og at jeg rent faktisk pakker dem ned, for at de ikke skal komme noget til samt at de, lige så snart min Skat og jeg har overstået den del af istandsættelse af vores lille lejlighed, vi håber på, vi kan nå i løbet af årets sommerferie, vil blive pakke ud igen.

Lige nu lyder der godt nok en lidt underlig rappen fra de to papkasser, men når jeg en gang har lukket dem, så kan jeg vel næppe høre denne rappen længere.

😉

Personligt har jeg det helt bestemt ikke særligt godt med, jeg lige har pakket 116 af mine badeænder samt ænder til bad ned i to papkasser, men jeg trøster mig selv med, at det forhåbentligt ikke er for evigt, men kun for en periode de skal være pakket væk og at jeg på et eller andet tidspunkt ude i fremtiden vil komme til at pakke dem alle sammen ud igen, så de atter kan komme til at sprede sig rundt omkring i hele vores lejlighed, hvor de så vil sørger for at hygge samt pynte.
 
 
Bonusinformation …
Jeg glæder mig til den dag, hvor jeg kan pakke alle de af mine badeænder samt ænder til bad, der ligger i de fire sorte 15 liter plastik SmartBokse, der blev pakket den 12. november 2010, i den sorte 15 liters plastik SmartBoks, der blev pakket den 3. februar 2011, de tre sorte 15 liters plastik SmartBokse, der blev pakket den 19. november 2011, samt de to papkasser, jeg har pakket i dag, ud.