Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets attende lørdag er for længst blevet afløst af årets attende søndag og dermed har første halvdel af årets attende weekend også for længst sunget på sit allersidste vers og søndag morgen er ved at gry, så vi er begge to i den grad ved at gøre klar til at gå i seng.

I dag har min Skat og jeg primært brugt tiden på hygge, da vi i eftermiddage gik en runde på Roskilde Musik & Kræmmermarked, hvor jeg kom til at købe tre keramik ænder, og i aften mødte vi Lars hjemme hos ham, hvorefter vi alle tre fuldes ad til Loppen på Christiania, hvor vi oplevede The Total Heels og Steve Wynn sammen med The Dream Syndicate live.

Der ud over har jeg nået at vaske og stryge en maskinfuld altså 52 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer, tale i mobiltelefon med Heidi samt putte pap, papir og skraldespanden i de relevante containere.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før vi kørte hjemmefra, så vi kunne nå ind til Lars til den aftale tid.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gå i seng, for nu er jeg igen så træt, at jeg har langt mere end helt almindeligt svært ved at holde mig vågen, men det er der vel heller ikke noget underligt i, når klokken lige har passeret 3:00 søndag morgen og jeg har været oppe siden ved 6:00 lørdag morgen.