Arkiver

En glad keramik nisse


Hverdagen.

Ved 12:45 tiden tog min Skat og jeg os så endeligt langt om længe sammen til at komme ud at handle ind. Jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte skraldespanden i den ene af de fire opstillede containere til dagrenovation, imens min Skat hentede vores lille bil over i garagen, og derefter kørte vi ud til Hyrdehøjens Butiks Center.

Vi startede med at sælge tomme flasker først hos Kvickly og derefter hos Fakta, hvorefter vi handlede lidt ind hos første Fakta og derefter Kvickly, hvor de havde sat alle eller rettere stort set alle de julerelaterede varer ned med 50%, for der var ikke rabat på alle former for lys og servietter samt alt det, der skal bruges til at pakke julegaverne ind.

Selvfølgelig skulle min skat og jeg lige se, om der var noget af det, der nu var sat, der var interessant eller rettere om de nisser, min Skats tante og jeg har set på de sidste to måneders tid skulle være imellem det, der var sat ned og det var de. Så derfor kom vi til at købe denne glade keramik nisse både til min Skats tante samt til os selv …

2011/12/17/101.jpg

… og dermed kom vi til at få to nisser for ens pris, der de var sat ned fra 49,95 kroner per styk til 24,97 kroner per styk.

På hjemvejen nåede vi lige at handle lidt ind både hos Netto på Holbækvej samt hos Aldi på søndre Ringvej og dermed har vi nu fået handlet så meget ind, at det kun bliver nogle få småting, jeg skal købe i løbet af den næste uges tid for at vi har købt alt simpelthen alt det, vi skal bruge i løbet af julen samt de efterfølgende dage.