Arkiver

En atypisk mandag morgen


Hverdagen.

Min Skat har simpelthen bare sovet noget så dårligt samt rigtigt lidt igen i nat, så da vores clockradio gik i gang til normaltid i morges, følte han, at han var alt for træt til, at det ville være forsvarligt af ham at prøve på at køre på arbejdet. Så derfor tog vi konsekvensen af det og så gik vi i seng igen eller rettere vi blev liggende i vores seng. Det lykkedes så for os begge to at få næsten to og en kvart times søvn mere, før vi vågnede igen og vi lidt efter stod op for at tage hul på denne grå og regnfulde mandag samt alle de mange meget forskellige opgaver og udfordringer, den nok vil komme til at byde på.

Min Skat var godt nok langt fra frisk og udhvilet, da vi vågnede for anden gang her til morgen, men lige for tiden er han igen meget ophængt af diverse arbejdsopgaver med meget korte deadlines, der alle som en skal være helt færdige allerseneste før jul, så han havde desværre ikke mulighed for at holde en flex-fridag i dag, selv om han godt nok var meget fristet til at gøre det. Så han blev nødt til at stå op og komme i gang med dagens mange forskellige opgaver.

Nu er min Skat så lige kørt hjemmefra og han er langt mere end glad for, at de har flex-tid i det firma, han er ansat i. Så bare han når at møde til klokken 9:00, så når han at møde til tiden i dag, og da han har et meget stort plus på sin flex-konto, kan han tillade sig at køre fra sit arbejde til normal i dag, hvilket han også bliver nødt til at gøre, da han har en aftale med sin fysioterapeut i eftermiddag. Så dermed får han en tiltrængt kortere arbejdsdag ovenpå en meget lang stort set søvnløst nat.

Selv er jeg langt mere en glad for, at jeg stadigvæk er 100% fuldtidshjemmegående. For det gør, at jeg kan tillade mig at tage den med ro samt prøve på at få det bedre i løbet af dagen, og hvis det bliver en lille lur midt på dagen, der skal til, for at jeg får det bedre, så har jeg muligheden for at tage den, uden at nogen bliver sure eller brokker sig over det.