Arkiver

Frokostpause


Hverdagen.

Så er julen som sådant allerede vel overstået, for officielt er der jo ikke noget, der hedder tredje juledag, da den lige som både tredje påskedag og tredje pinsedag jo for længst er blevet afskaffet.

Dermed er det så atter bliver hverdag for de mange, der ikke lige har mulighed for at holde nogle fridage imellem jul og nytår. Til al held hører min Skat imellem dem, der holder kombineret jule- og nytårsferie i denne uge og derfor er han ikke på arbejdet i dag, hvilket vi begge to virkeligt nyder.

Vi kørte hjemmefra ved lidt i 10:00 tiden og så startede vi med at køre til Krifa på Holbækvej, hvor jeg udfyldte samt afleverede en udmeldelsesblanket. For da jeg nu har været 100% fuldtidshjemmegående for min egen eller retter min Skats regning i lidt over tre og et halvt års tid samt da gårdagens gennemgang af vores økonomi viste, at vi forsat har råd til, at jeg er fuldtidshjemmegående, ser jeg ikke nogen grund til at forsætte med at være medlem af en a-kasse samt et fagforbund. Dermed giver jeg så afkald på både den anciennitet samt den dagpengeret, jeg har optjent, men jeg tillader mig at være så optimist, at jeg ikke regner med, at jeg får brug for begge dele.

På den anden side når eller måske nok rettere hvis jeg igen begynder at arbejder, så er noget af det allerførste, jeg gør på min allerførste arbejdsdag, hvis jeg da ikke har mulighed gøre det før, at medle mig ind i både en a-kasse samt et fagforbund igen.

Derfra kørte vi ind til GF Forsikring i Hedehusene for at få gennemgået vores forskellige forsikringer, da det var ved at være otte år siden, vi sidst har fået det gjort, så det var ved at være på høje tide med en ny gennemgang samt et par små ændringer.

Når nu vi var i Hedehusene, kunne vi jo lige så godt lige handle ind hos først Aldi, derefter Netto og til sidste Fakta, før vi kørte hjem igen og da vi var kommet hjem samt vi lige havde fået putte de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, skiftede vi begge to til løbetøj, hvorefter vi løb vores normale tirsdagture.

Lige nu holder både min Skat og jeg så en velfortjent frokostpause, for vi spiser begge to vores nysmurte frokost, imens vi sidder foran hver sin computer, og lige om lidt så skal jeg i gang med at tømme vaskemaskinen, for dagens første samt eneste maskinfuld nyvasket tøj er ved at være klar til at blive hængt op på vingetørrestativet inde i stuen.