Arkiver

Fladere end flad


Hverdagen.

Lige nu er jeg energimæssigt fladere end flad, for jeg har simpelthen brugt alt det energi, jeg havde i mig, hvilket er drønhamrende irriterende, da jeg stadigvæk har masser af opgaver, jeg meget gerne skal nå at udføre i dag, og endnu flere opgaver, jeg meget gerne vil nå at udføre i dag.

Da jeg havde hængt langt det meste af dagens første samt eneste maskinfuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestativet i stuen samt jeg havde strøget resten af det, hvorefter det blev hængt til eftertørring på det lille tørrestativ på døren ind til soveværelset, og jeg havde lukket for varmen i hele lejligheden samt jeg havde sat både den ene af altandørene, vinduet i badeværelset, vinduet i køkkenet og vinduet i soveværelser i udluftningsposition, gik jeg hjemmefra.

Jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte skraldespanden i den ene af de fire opstillede containere til dagrenovation, derefter var jeg lige rundt om skuret for enden af vores blok, så jeg lige kunne putte et tomt glas i den dertil opstillede container, hvorefter jeg lige fik putte pap i den dertil opstillede container på stamvejen, før jeg forsatte via stamvejen og Køgevej ind til Roskildes centrum.

Jeg startede med at handle lidt ind hos Kvickly i Algade, hvorefter jeg også lige nåede at handle lidt ind hos Netto i Algade, Super Best i Skomagergade samt Føtex i Roskildes Stations center, før jeg gik hjem samt puttede de af de ny indkøbte varer, der skal opbevares i fryseren eller køleskaber, på plads, og resten fik lov til at stå i nettene på køkkengulvet.

Så gik jeg rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte diverse lokalaviser samt reklamer i den opstillede container til papir, hvorefter jeg gik via stamvejen, Køgevej, Søndre Ringvej samt tværs over Ringstedsgade til Holbækvej, hvor jeg lige fik handlet lidt ind hos både Super Best samt Netto, før jeg gik hjemad. På hjemturen nåede jeg også lige at handle lidt ind hos Aldi.

Da jeg kom hjem, puttede jeg de af de ny indkøbte varer, der skal opbevares i fryseren eller køleskaber, på plads, og resten fik lov til at stå i nettene på køkkengulvet.

Jeg nåede lige at gennemgå dagens post, før jeg gik rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte de af dagens reklamer, vi ikke skal bruge, i den opstillede container til papir, før jeg gik en tur over til Fakta i Østervangs Centret. Desværre kunne jeg ikke få alt det, vi skulle havde derfra, så da jeg havde været rundt om vores lejlighed med det, jeg kunne få fat på, gik jeg lige en tur over til Fakta på Køgevej.

Da jeg kom hjem, puttede jeg resten af dagens nyindkøbte varer helt rigtigt på plads inklusiv at vaske samt tørre alle former for frugt samt ordne og skylde alle former for grønsager, før det alt sammen blev puttet på plads i køleskabet og derefter smurte jeg min frokost, som jeg nød, imens jeg lige fik besvaret to små e-mail.

Så tog jeg mig sammen til at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter min Skats og min morgenmad samt min frokost, før jeg lige nåede at vande alle vores potteplanter samt nippe vinsne blade og blomster af dem, før jeg gik i gang med at stryge resten af dagens maskinfuld ( 20 stykker ) tøj, hvorefter det blev putte på plads i diverse skabe samt skuffer.

Nu er jeg så endelige langt om længe nået så langt i dagens program, at jeg har tid til at komme gang med at pyntet vores juletræ og lige nu er jeg så desværre igen så fladere end fald, at jeg simpelthen ikke har det i mig, jeg skal brug for at kunne udføre denne hyggelige opgave, som jeg i næsten i et helt års tid har glædet mig noget så frygteligt til at gå i gang med.