Arkiver

Tre skønne keramikting


Hverdagen.

Jeg gik direkte fra Herlev Station over til Aldi på Stationsalleen, hvor jeg lige fik købt de få småting, Poul manglede derfra, hvorefter jeg gik hen til ham. Vi startede med at putte de nyindkøbte varer på plads, hvorefter jeg gik en tur over til Vang Poulsen Efterfølger på Herlev Torv for at købe et sønderjysk rugbrød til mig selv, derefter gik jeg lige rundt om kiosken ved Herlev Station for at købe et computerblad for Poul, før jeg gik tilbage til ham.

Jeg var ikke mere end lige kommet ind ad hans hoveddør og jeg havde knap nok nået at få taget mit overtøj af, da han gav mig to julegaver med besked om, at de skulle pakkes ud med det sammen, for han var så spændt på at finde ud af, hvad jeg synes om deres indhold. Den første af de to pakker, der for øvrigt også var den største samt tungeste af dem, indeholdte det skønne håndfremstillede keramik hus …

2011/12/07/401.jpg

… der er formet som en rød fluesvamp. Huset er nok tegenet af den sammen arkitekt, der også har tegenet det første keramikhus ala rød flue svamp, Poul gav mig i 2009, men det nye hus er massivt, hvor imod det gamle hus er beregnet til at indeholde et tændt fyrfadslys. Begge huse er simpelthen bare så detaljeret samt fint udført, at jeg kan bliver ved med at finde små nye fine deltaljer på dem.

Den anden af de to pakke indeholdte disse to dejlige håndfremstillede keramik nisser …

2011/12/07/402.jpg

… med røde næser, enten så er de meget forkølet, siden de kan konkurrere med Rudolf, eller også så har de måske bare drukket lidt for meget gløgg.

😉

De tre nye skønne keramikting er for øvrigt købt på Nye Vejs julemarked og de er fremstillet af et af de dygtige mennesker i stedets keramikværksted.

Poul og jeg nåede at få små to timers tid sammen, før min Skat hentede mig, men før vi kunne køre hjemad, skulle vi lige have tømt bilens bagagerum, da poserne med alle Pouls og Sweethearts julegaver samt lidt mere lå i det.

Min Skat kører jo næsten lige forbi Pouls lejlighed, når han kører hjem fra arbejdet og der tager ham under fem minutter at hente mig hos Poul, så derfor kan vi jo lige så godt følges ad hjem, når jeg besøger Poul. Bilen bruger jo den samme mængde benzin på at køre turen uanset om der er en eller to i den og jeg spare pengene, der ellers skulle være blevet brugt til at betale for hjemturen med de offentlige transportmidler samtidigt med min Skat og jeg på denne måde fik lidt mere tid sammen i dag.