Arkiver

En canadisk plys ælling


Hverdagen, Ænder.

Da jeg havde hængt langt det meste af dagens allerførste samt eneste maskinfuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestativet i stuen samt jeg havde strøget resten af det, nemlig det af det, der bliver pænest, når det bliver strøget, imens det stadigvæk er vådt, hvorefter det blev hængt til eftertørring på det lille tørrestativ på døren ind til soveværelset, og jeg havde lukket for varme i hele lejligheden samt jeg havde sat både den ene af altandørene, vinduet i badeværelset, vinduet i køkkenet og vinduet i soveværelser i udluftningsposition, gik jeg hjemmefra.

Jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte skraldespanden i den ene af de fire opstillede containere til dagrenovation, hvorefter jeg gik via stamvejen og Køgevej, hvor jeg lige smuttede rundt om Baggegårdens Bageri for at købe et kanelbrød, ind til Roskildes centrum nærmere bestemt til min Skats tante. For hun havde lovet at give et par tre krus the, hvis jeg tog en eller anden form for brød med.

I dag kunne vi ikke sidde ved min Skats tante spisebord, for hun er i fuld gang med fremstillingen af alle årets juledekorationer, og derfor så sad vi ved det lille bord i køkkenet, hvilket også var hyggeligt, især fordi hendes køkken er mere lyst end end hendes stue. Ingen vi nåede at komme i gang med kanelbrødet samt then, blev jeg sat til at åbne en lille pakke, for min Skats tante for længst voksne, men dog stadigvæk hjemmeboende datter har lige i embedets medføre været en tur til Canada og der havde hun mødt denne søde lille hjemløse plyssede størrelse …

2011/12/09/201.jpg

… der nu har fået et nyt kærlig hjem hos min Skat samt især mig. Den lille plyssede størrelse er en sortstrubet lom og den er fremstillet af det canadiske firme Stuffed Animal House, nærmere bestemt deres serie af Maplefoot Babies, der for øvrigt også indeholder en canadisk gås.

Da min Skats tante og jeg havde nydt et par skrive kanelbrød samt et par tre knus the, gik vi vores sædvanlige lille tur igennem Roskildes centrum, hvorefter vores veje skiltes, så hun kunne gå hjem til sig selv og jeg kunne gøre det sammen efter jeg havde været rundt om posthuset i Jernbanegade for at købe frimærker, da jeg meget gerne skal nå at skrive så mange som overhovedet taget mulig og allerhelst samtlige af årets julekort i løbet af eftermiddagen og aften.