Arkiver

Indkøb af årets juletræ


Hverdagen.

En søndag formiddag altså tre timer kan bruges på mange rigtigt mange forskellige ting, for eksempel har min Skat og jeg brugt denne søndag formiddag på at køre rundt om vores under-underbos kolonihave med de to små poser med plantedele og rodberiget jord, der stod ude på vores altan, samt næsten en hel pose pottemuld, der stod i vores garage. Derefter kørte vi ud til Harald Nyborg, hvor vi købte et par smalle kabelkanaler, vi skal bruge for at kunne komme videre med den lille udviklingsopgaven i arbejdsværelset.

Vi smuttede lige rundt om Shurgard efter et par kasser med julepynt samt de tre små lysdekorationer, vi normalt har stående ude på altanen, hvorefter vi handlede ind hos først Netto på Københavnsvej og derefter hos Føtex på Ro´s Torv.

Da vi kørte hjemad via Køgevej, stoppede vi lige ved Spejdernes Juletræssalg ved Rådhuset, så vi kunne finde ud, hvordan juletræspriserne er i år. Dermed fandt vi ud af, at årets juletræ nok vil komme til at koste 275,00 kroner, da det er prisen for en rødgran i størrelsen fra to til to en halv meters højde, dertil kommer så de 15,00 kroner for et net, så det er nemmere at transportere hjem.

Så var det, at vi blev enige om, at vi lige ville køre rundt om Bo Grønt på Rønøs Allé for at se, hvad en cirka to en kvart meter høj rødgran kostede hos dem og det viste sig, at den kostede 169,95 kroner, hvilket jo er noget billigere end hos Spejdernes Juletræssalg, men det skulle vise sig at være endnu billigere, for dagens julekalendertilbud hos Bo Grønt var 50% rabat på alle former for juletræer og dermed kom åres juletræ til at koste os 85,00 kroner, hvilket er billigt.

Vi havde så regnet med, at nette nok ville koste lidt mere hos Bo Grønt end hos Spejdernes Juletræssalg, men det gjorde det ikke, for det var ganske gratist.

🙂

Så skulle vi bare lige have transporteret vores nyindkøbte juletræ hjem ad og som det kan ses så selv om både bilens allerførst og indtil videre eneste and samt jeg sad lidt klemt …

2011/12/04/101.jpg

… og Rapsine påstod, at hun fik grannåle i øjnene samt at hun sidder meget bedre på bagsædet end hun gør i lommen bag passagesædet, så kunne vi godt have det i bilen.

Rent faktisk er både min Skat og jeg forbavset over, hvor rummelig vores lille bil i virkeligheden er, for tænkt at der virkelige er plads til et juletræ med en højde på 210 centimeter …

2011/12/04/102.jpg

… i dens bagagerum. Min Skat blev nødt til at tage juletræet ud af bilen …

2011/12/04/103.jpg

… før vi kunne komme til at tømme dens bagagerum og derfor blev vi enige om, at han skulle starte med at bære åres juletræ …

2011/12/04/104.jpg

… op ad trappen samt satte det ude på altanen …

2011/12/04/105.jpg

… hvor det nu står i et vandfad, så vi har mulighed for at vande det hver dag, og så må vi se, om der sker det samme i år, som der skete sidste år samt forrige år, hvor vi måtte hugge årets juletræ fri, da vandet i vandfadet var bundfrosen.

Nu venter så både vores juletræ samt vi på, at vi kommer tættere på jul, hvor det skal ind at stå i vores stue og vi kan komme i gang med at pynte det. Noget som min Skat og jeg er fælles om og som vi begge to plejer at hygge os gevaldigt med. Vi plejer godt nok også at være det meste at en dags tid om at pyntet vores juletræ, for vi skal lige havde det meste og allerhelst alt vores juletræpynt på årets juletræ og der vi får samt køber lidt nyt juletræpynt hver år, så bliver det sværere og sværere for hvert år, der går, at få plads til det hele også især fordi vores juletræ på grund af prisen normalt plejer at blive mindre og mindre for hvert år, der går.