Arkiver

Et lysende keramik juletræ


Hverdagen.

Jeg stod af S-bussen ved City 2 og derefter gik jeg en runde i hele centret, hvor der er pyntet endnu mindre op til jul, end der er i Ishøj Bycenter, så det får ikke lige frem en til at komme i julestemning. Jeg nåede at besøge et lille håndfuld butikker og jeg fik også kønt en enkelt af de ting, der står på min Skats meget lille ønskeseddel, samt nogle få julerelaterede ting, der skal bruges til næste års pakkekalendere.

Den sidste butik, jeg nåede at besøge, var Føtex, for jeg skulle alligevel købe nogle få småting i Føtex og så kunne jeg jo lige så godt tage dem med derfra, Jeg kom dog også til at solde lidt, da jeg købte dette søde lille keramikjuletræ …

2011/12/14/301.jpg

… der lyser med farveskift, når det bliver tændt, og da jeg så nåede hen til kassen, viste det sig, at det var sat ned til halv pris, så i stedet for at koste 15,00 kroner, så kostede det 7,50 kroner.

🙂

Jeg forlod City 2, hvorefter jeg gik hen til Høje Tåstrup Station, hvor jeg kom til at vente i lidt over en halv times tid, før der endelig kom et tog, der kørte til samt holdt ved Roskilde Station. Derefter gik jeg lige rundt om Netto i Algade efter et par småting, før jeg gik hjem samt satte alle de nyindkøbte varer sådant nogenlunde rigtigt på plads, før jeg smurt min frokost, som jeg for øvrigt har spist samtidigt med jeg skrev dette samt det forrige indlæg på min blog.