Arkiver

Årets 42. Ups !


Hverdagen.

Poul fik lige pludselig mulighed for at holde en fridag i dag og derfor så aftalte vi, at jeg skulle besøge ham i dag, sådant at han kan når at få alle sine julegaver fra både familien i Fakse samt min Skat og mig så han kan komme til at hygge sig med at åbne dem juleaften.

Så da jeg havde hængt dagens allerførste samt eneste maskinfuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestivet i stuen, gik jeg hjemmefra. Jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte skraldespanden i den ene af de fire opstillede containere til dagrenovation, hvorefter jeg gik via stamvejen samt Køgevej ind til Roskilde Station, Hvorfra jeg tog et regionaltog til Høje Tåstrup Station, derfra forsatte jeg med S-bus 400 til Ballerup Station.

Jeg nåede lige at gå en runde i Ballerup Centret og da jeg gik forbi Håndarbejdscentret, lod jeg mig friste til at købe otte nøgler rødt ( farve nummer 15 ) Løve Bomuld 8/4 ( 100% merceriseret bomuld ) med en løbelænge på 165 meter per 50 gram …

2011/12/07/301.jpg

… der var sat ned fra 22,95 kroner per nøgle til 12,95 kroner per nøgle.

Derefter gik jeg tilbage til Ballerup Station, hvorfra jeg tog et S-tog til Herlev station, hvorefter jeg lige smuttede rundt om Aldi for at handle lidt ind for Poul, før jeg gik hen til ham, men det kommer der meget mere om i det næste indlæg.

🙂

Da jeg kom hjem, viste det sig for øvrigt, at de otter nøgler Løve Bomuld 8/4, jeg købte i dag, har nøjagtig det samme indfarvningsnummer som de seks nøgler rødt Løve Bomuld 8/4, jeg købte den 13.08.2010 samt de tre nøgler rødt Løve Bomuld 8/4, jeg købte den 19.08.2010. Hvor heldig har man lige lov til at være ?