Arkiver

Typisk mig


Hverdagen.

I virkeligheden er det jo gangske underligt, sjovt, selvmodsigende eller hvad man nu skal kalde det … for på en og samme tid, så nyder jeg at være alene hjemme samtidigt med jeg savner min Skat samt glæder mig til, han kommer hjem til mig igen.

I dag skal min Skat både arbejde over samt træne og da jeg ikke har nogen aftaler, der skal overholdes, og jeg stadigvæk skal give min højre hæl så meget ro som muligt og jeg derfor ikke må gå nogen steder, så får jeg en god lang dag herhjemme helt for mig selv. Hvilket jeg havde glædet mig til og jeg havde da også lagt planer for, hvad dagens skulle bruges til.

For jeg havde planlagt, at jeg ville tømme to af underskabene i reolsystemet inde i arbejdsværelse, så jeg dels kunne får gennemgået samt ryddet op og sorteret i deres indhold, samt jeg dels måske ved at rokere lidt om på indholdet kunne skaffe plads til noget mere, så jeg snart kan komme i gang med at tømme de sidste flyttekasser og hvad sker der så ?

Jeg starter dagen med at føle mig dårlig og ved 9:00 lige efter jeg havde hængt dagens anden maskinefuld nyvasket tøj til tørre samt strøget det, der bliver pænest, når det bliver strøget, imens det stadigvæk er vådt, blev jeg nød til at overgive mig og kravle i seng. Jeg har småmigræne samt lidt feber og jeg føler mig bare sådant i alt almindelighed drønhammerende dårlig.

🙁

Jeg ved ikke, hvad det skyldes, men jeg har en teori, for jeg havde det på lige præcist den samme måde i fredags. Der startede det bare op i løbet af formiddagen og blev værst om eftermiddagen. Jeg tror, at det skyldes, at min zoneterapeut i går fik sat en hel masse i gang i min krop og min krop har aldrig kunne bekæmpe dårligdomme samtidigt med jeg er fysiks aktiv, og derfor har den altid sørget for, jeg får det så dårligt, at jeg går i seng og sover mig rask, imens min kroppen så bekæmper dårligdommene. Hvilket vel ikke er nogen helt dårlig arbejdsfordeling ?

Nu er jeg lige vågnet og jeg føler mig stadigvæk ikke på toppen, men jeg har det dog væsentligt bedre, end jeg havde det for seks timers tid siden og lige om lidt så skal jeg have noget frokost, før jeg så lige vil gå i gang med at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter min Skats og min morgenmad samt min frokost og bagefter vil jeg gå i gang med at stryge resten af det nyvaskede tøj og så må oprydningsopgaven inde i arbejdsværelset desværre vente til en anden god dag.

Jeg vil give Hanne ret i det, hun altid sagde om planlægning: "Planlægning er simpelhen ikke den tid vær, man bruger på det. For det bliver alligevel aldrig, som man planlægger !".