Arkiver

Nøgleringe med en flad gul perlesyet and


Hverdagen, Håndarbejde, Ænder.

Det er godt nok ved at være længe siden alt for længe siden, jeg sidst har haft brugt tid på at hygge mig med at fremstille et eller andet af perler. Det er nu ikke fordi, jeg lige frem mangler perler, for det gør jeg altså ikke. Det er nok mere en kombination af, at alle mine perler ligger mange forskellige steder, hvilket gør det svært at få fat på dem samt ikke lige frem gør det overskueligt at finde ud af, hvad jeg har, og så den sædvandelige med manglede overskud samt tid.

Her til morgen har jeg så fået genopfrisket, hvor sjovt jeg i virkeligheden synes, det er, at arbejde med perler, for jeg har nået at fremstille disse to nøgleringe …

2010/02/07/001.jpg

… eller rettere de to perlesyet ænder, der hænger i hver sin nøglering. Faktisk tog det mig ikke mere end lidt over et kvarters tid at fremstille hver nøglering og jeg kunne godt forstille mig, at de perlesyet ænder ville være rigtigt søde på vores trolegrene, hvis de blev syet af de helt små grønlænderperler, så jeg gemmer diagrammet til dem, hvis jeg nu skulle finde mine perler frem fra gemmerne samt finde eller rettere tage den fornødne tid til at fremstille nogle flere ænder.

Alle materialerne til de to nøgleringe inklusiv perlesyet and er for øvrigt købte hos Tiger for en rund tier, men da det var i midten af september måned sidste år, jeg købte dem, ved jeg ikke, om de stadigvæk kan købes hos Tiger.