Arkiver

Så er vi sørme …


Hverdagen.

…allerede nået til uge seks og dermed har vi lige tage hul på det indeværende års sjette mandag samt februars måned anden af slagsen. Det betyder, at der i hvert teoretisk set nu kun er tre uger tilbage af denne vinter, da foråret jo i hvert fald i følge kalenderen officielt begynder den 1. marts.

I følge DMI er der lige nu minus 5,8 grader her i Roskilde, og udendørstemperatueren vil nok ikke blive ret meget højere i løbet af dagen, til genglæd vil det måske holdt tørt hele dagen og vi vil måske få mulighed for at hilse kortvarigt på solen omkring frokosttid.

🙂

Min Skat er allerede kørt hjemmefra og lige om lidt møder han på sit arbejde så han kan komme til at gå i gang med denne uges mange arbejdsopgaver, og jeg sidder endnu en gang foran min computer, imens jeg skiver lidt på min mildt skrevet yderst forsømte blog, samtidigt med jeg nyder min morgenmad samt min morgenthe og lige om lidt går jeg i gang med den "lille" oprydningsopgave inde i arbejdsværelset, som jeg har sat mig for, at jeg meget gerne både skal og vil nå i løbet af denne mandag, men det kommer der nok noget mere om i løbet af dagen eller aften.