Arkiver

Et par hæklet nisser


Håndarbejde.

I dag er der så "kun" tre måneder til Sankt Hans dag eller skrevet på en anden måde der er nu "kun" ni måneder til juleaften.

🙂

Her til aften, imens min Skat sad og så noget fra Discovery, fik jeg hæftet de allersidste ender på dette par hæklet nisse grydelapper …

2009/03/24/301.jpg

De er hæklet efter en udklippet opskrift fra det svenske ugeblad "Hemmet" fra en gang i sidste halvdel af 1980-erne. Jeg kan desværre ikke komme det tættere, da der ikke står hverken årstal eller uge nummer på nogen af siderne.

Ugebladet har haft en konkurrence om, hvem af dets læsere, som har kunnet hækle den sødeste dekoration til jul og dette par, der er designet af Inger Vännström, er kommet ind på andenpladsen.

🙂

Jeg har haft hæklet et par af dem fire gange før ( 1. gang, 2. gang, 3. gang og 4. gang) og denne gang har jeg ikke foretaget nogen som helt form for yderlige ændringer i forhold til den oprindelige opskrift, end dem som jeg allerede har haft foretaget de andre gange, jeg har hækle et par.

Jeg vil da heller ikke afvise, at jeg ikke godt kan finde på at hækle mindst et par mere, da de vil være en både sød og god gave-ide til en ved juletid.

Jeg har brugt cirka tre nøgler rødt ( farve nummer 11 ), et halvt nøgle hvidt ( farve nummer 01 ), et halvt nøgle sart rosa ( farve nummer 69 ), 1 halvt nøgle gråt ( farve nummer 41 ) og et halvt nøgle sort ( farve nummer 43 ) "Cotton" ( 100% bomuld ) fra Stof & Stil til dette kære par.