Arkiver

En aktiv lørdag


Hverdagen.

I løbet af både lørdag og søndag i sidset uge fik min Skat og jeg både i fællesskab og hver for sig nået af aflive en god håndfuld af diverse mere tidskrævende hængepartier og i dag har vi igen nået af aflive en god håndfuld af diverse små hængepartier.

Blandt andet nåede vi i formiddags at køre ud til Jem & Fix, hvor vi fik købt et mini drivhus i plastik, som vi skal bruge til at forspire de små planter, som vi skal så. Når disse planter så er blevet store nok dertil, skal de stå ude på vores altan hele sommeren. Vi fik også lige købt en sæk med 50 liter pottemuld.

Det så næsten ud som om, at vores potteplanter inde i stuen stod og hoppede af glæde, da de så sækken med puttemuld, da min Skat bar den lige forbi dem, da han satte den ud på altanen.

Alle vores potteplanter kan også godt så småt begynde at glæde sig, for de skal nok alle som en blive potte om, når vi er nået lidt længere ind i foråret og de for alvor er begyndt på årets vækstsæson.

Så kørte vi ud til Farmor for at se, hvordan hun havde det og på vej hjem fra hende af, handlede vi lige hurtigt ind hos Aldi på Ringvejen. Da vi kom hjem, satte vi lige de nyindkøbte varer på plads og derefter smurte samt spise vi begge to frokost.

Så kørte vi en tur til Køge, for vi havde via QXL købt nogle "Anders And Ekstra" blade hos en mand, som bor i udkanten af Køge by. Det viste sig, at det var rigtigt godt, at vi havde valgt at køre til Køge for at hente vores blade i stedet for at få dem tilsendt. For de blade, som vi havde budt på, havde langt fra levet op til vores forventer og krav, men ham, som vi besøgte, var venlig og imødekommende og vi fik gjort en rigtigt god handle hos ham.

Vores besøg i Køge kom til at tage meget længere tid, end vi først havde regnet med, men den tid var givet godt ud, for vi fik købt nogle virkelige flotte blade, når man tager deres alder og pris i betrækning. Så vores plan om, at turen til Køge også skulle indeholde en god en på opleveren blev droppet og vi kørte tilbage til Roskilde.

På vej til Køge fik vi hældt benzin på bilen. Det er der som sådant ikke noget underligt i, da det jo må siges at være en hverdagsting, men når jeg skriver om det, så er det fordi … da vi var ude hos Jem & Fix i formiddags, så vi, at benzinpriserne på tankstationerne ude i industrikvarteret var langt over de ni kroner per liter. Så da vi på vej til Køge kom forbi en tankstation, hvor prisen var 8,03 kroner per liter, kørte vi selvfølgelig derind og parkerede os i køen. Der er absolut ingen grund til at have "liv" i motoren, når man holder i en meget langsom kø.

Da vi så havde givet bilen fuld tank, hvilket den meget sjældet får, og vi var kørt derfra, så nåede vi ikke længere væk end maximalt 500 meter, før vi så fik øje på en anden tankstation, hvor literprisen var 7,55 kroner … argh ! … det er der bare ikke noget at gøre ved og vi har nok ikke været de eneste, som følte os lidt "snydt" over det … på den anden side, så har den benzin, som vi hældte på bilen, jo stadigvæk været over en kroner billigere, end den ville have været, hvis vi havde hældt benzin på bilen i Roskilde.

Da vi var kommet hjem igen og vi begge to havde fået noget at drikke, gik vi en hurtig tur over til "vores" ænder over i dammen. Det så ud til, at de allerede har fundet sammen i par, og at de hellere end gerne ville slogs om det brød, som vi havde med til dem. De skulle nu ellers have været brød nok til dem alle sammen efter min mening.

Under vores hyggelige lille gårtur lagde vi mærke til mange små tegn på, at foråret endelig langt om længe er ved at være på vej … dels så vi både ny udsprungne Dortheliljer, erantiser, krokusser og vintergækker, dels var mange af buskene og træer ved at få store grønne knopper og nogle få at disse var allerede sprunget ud, og dels så kunne vi høre af fuglene sang noget så kønt – sikken en massiv "larm" sådanne nogle små størrelser i grunden kan frembringe.

På vej hjem overfra dammen af var vi lige en tur rundt om Fakta i Østervangs Centret ( center er måske nok for meget at kalde det, der er en Fakta, en kinesisk restaurant, en lille spillehal og så en bodega ), hvor vi fik handlet lidt ind.

Da vi kom hjem, satte min Skat sig ind til min computer, men jeg var nødt til at lægge mig, for det var begyndt at spænde op i mit hovedet ( læs: begyndende små-migræne ) og sådant noget kan jeg mange gange tage i opløbet, ved at sove mig fra det, hvis jeg få lov til at sove en times tid eller to.

Min Skat vækkede mig, for han var ved at skrive en e-mail til ham, som vi havde købt "Andres And Ekstra" bladene af under vores besøg i Køge, og han ville gerne have, at jeg lige så e-mailen, inden den blev sendt afsted. Vi er begge to meget glade for den handle, vi gjorde i dag, og derfor ville vi gerne via en e-mail sige: "Tak" til sælgeren for dagens handel.

Da vi havde afsendt den e-mail, gik min Skat ud i køkkenet, hvor han lige nu er i fuld gang med at tilberede vores middagsmad og jeg sætte mig ind til min computer, hvor jeg lige nu er i gang med at skrive lidt på min blog og nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang, for min Skat har lige fortalt mig, at vores middagsmad er lige ved at være helt færdigt og varm mad skal man aldrig nogensinde lade vente på sig.

😉