Arkiver

At rode op …


Hverdagen.

Som jeg skrev i onsdag, så er her lidt stille på bloggen lige for tiden. Det er ikke fordi, jeg ikke har en hel masse, som jeg meget gerne vil fortælle samt skrive om, blandt andet mangler jeg jo stadigvæk de 140 små og store indlæg fra min lille liste. Det er heller ikke fordi, jeg ikke har det godt – faktisk er jeg lige for tiden inde i en periode, hvor jeg har det rigtigt godt både fysisk samt psykisk og hvor jeg, når jeg selv skal udtale mig om det, når en hel masse hver dag, men simpelhen fordi jeg lige for tiden ligger alt min energi og alt mit overskud samt bruger den største del af min tid på en kraftig oprodning i alle mine kreative ting så som broderigarn, broderi-kit, bånd, filt, garn, karton, knapper, lynlåse, opskrifter både egne og andres, papir, perler, smykkedele, stenciler, stof, symønstre, vindues maling og meget meget mere.

Ja men … åh … hedder det ikke at rydde op ?

Jo … det gør det vist nok, men når jeg for alvor går i gang med at rydde op, så starter det faktisk mere med at ligne endnu mere rod end egentligt oprydning … her til morgen har jeg for eksempel lige tømt en af de alt for mange små og store plastikpose med hobby-ting, som jeg har stående til at fylde op rundt omkring i vores lille lejlighed og dette er, hvad den indeholdte …

2009/03/10/001.jpg

… og så er det kun en af de gennemsnit store poser, der er tale om. Tag så og gang denne mænge dejlige kreative ting op med cirka ti plastikposer og fem flyttekasser mere, så har I nok en rimelig god ide om, hvor mange ting jeg lige for tiden er gået i gang med at gennemgå.

Eller hvad med alt dette her …

2009/03/10/002.jpg

… som er en god bladning af diverse broderidiagrammer, hækle- og strikkeopskrifter både egne og andres samt diverse symønstre, og som alt sammen er noget, som jeg meget gerne vil i gang med at fremstille. En god start er jo nok at begynde med at sortere lidt i det og måske få det fordelt over nogle mapper. Så det bliver til at finde rundt i det. For sådant som det ligger lige nu fordelt i fem store plastikposer ( det er indholdet af en af plastikposerne, som kan ses på billedet ), så er det altså ikke til at finde rundt i.

Hele årsagen til, at jeg nu er gået i gang med at rode op, skyldes, at jeg nu har fået det så godt både fysiks samt psykisk, at jeg nu for alvor begynder af havde det fornødne overskud til, at jeg kan gå i gang med at udfolde mig kreativ og da jeg samtidigt, fordi jeg stadigvæk er 100% fuldtids hjemmegående, er begyndt at have tiden til at udfolde mig kreative, så irritere det mig for alvor, at jeg ikke lige kan finde det, som jeg lige nu og her gerne vil i gang med at bruge … for eksempel brugte jeg i sidste uge lidt over tre timer på at lede efter et duk broderigarn i den farve, som jeg lige stod og skulle bruge. Det ville da godt nok være meget nemmere, hvis alt mit broderi-tilbehør var samlet et sted og ikke fordel over ti store plastikposer samt fem flyttekasser og det ville være endnu nemmere, hvis for eksempel jeg havde skrevet en liste over, hvilket duk i hvilke farve og især med hvilke farvenummer, jeg har liggende på lager.

Så derfor er jeg nu gået i gang med at rode op i alle mine kreative ting og jeg stopper ikke før jeg er nået igennem det hele og det hele er kommet rigtigt på plads, så det er lige til at finde frem, når jeg skal bruge det. Når jeg så er nået så langt, så skal jeg for alvor i gang med at være kreativ, hvis jeg da ikke er blevet arbejds ramt til den tid.