Arkiver

Nisse & Nissine


Håndarbejde.

Jeg kan godt mærke, at jeg stadigvæk er meget ophængt med arbejde og at situationen på min arbejdsplads slet ikke er blevet spor bedre.

🙁

Jeg har simpelhen ikke hverken tid eller overskud til at fortage mig noget som helst kreativt, når jeg endelig kan holde fri. Derfor har jeg også været næste to uger om at få hæklet dette par grydelapper …

2007/02/14/001.jpg

… som jeg er kommet til at give navnene: Nissine og Nisse.

Det er lige før, at de skal have lov til at flette finger i fred og ro i anledningen af, at de blev færdige på Sankt Valentines Dag.

😉

De er hæklet efter en udklippet opskrift fra det svenske ugeblad "Hemmet" fra en gang i sidste halvdel af 80erne. Jeg kan desværre ikke kommer det tættere, da der ikke står hverken årstal eller ugenummer på nogen af siderne.

Ugebladet har haft en konkurance om, hvem af dets læsere, som har kunnet hækle den sødeste dekoration til jul og dette par, der er hæklet af Inger Vännström, er kommet ind på anden pladsen.

🙂

Jeg har haft hæklet et par af dem før, men denne gang har jeg fortaget yderlige nogle små ændringer i forhold til den opringede opskrift og de er nu blevet lige præcist sådant, som jeg vil have dem til at være.

Jeg vil da heller ikke afvise, at jeg ikke godt kan finde på at hækle et par mere, da de vil være en god gave-ide til en ved juletid.

De er hæklet i dels rødt "Cotton" ( 100% bomuld ) fra "Stof & Stil" og dels i divers farver af "Bomuldsgarn – 100% bomuld Nr. 8/4" fra Coop Danmark og købt i den lokale Kvickly og der er gået cirka 200 gram garn alt i alt til dette kære par.