Arkiver

Næsten weekend


Hverdagen.

Det er fredag morgen og meget tidligt vil nogen nok synes, da klokken kun er lidt i 6:00. Min Skat er på vej til sit arbejde, han kørte klokken 5:30, og jeg sidder ved min computer sammen med min morgenmad og the samtidigt med at jeg nyder, at jeg har lidt mere tid her til morgen end jeg har de første fire af uges syv dage, da jeg så også skal med ud af hoveddøren sammen med min Skat ved 5:30 tiden.

🙂

Det er fredag og dermed er det næsten weekend. I dag skal jeg bruge tiden på at vaske det tøj, som har hobbet sig op i vasketøjskurvene i løbet af denne uge og så hedder det ellers hjemme-arbejde. Da jeg igen i denne uge har været nødt til at tage arbejde med hjem, så jeg kan bruge en del af min weekend på det.

🙁

Vi er stadigvæk meget bagefter med opgaverne inde på arbejdet og vi mangler stadigvæk en medarbejde i min gruppe, og jeg tør slet ikke tænkt på, hvor store bunkerne havde været, hvis jeg ikke havde arbejdet hjemme i cirka 6:00 til 15:00 timer hver weekend i løbet af de sidste fire måneders tid.

På den anden side så indrømmer jeg gerne, at jeg er ved at være godt træt af, at jeg er nødt til at have arbejde med hjem hver weekend. Vi får jo rent ud sagt ikke ret meget ud af vores weekend sammen og jeg når ikke at lade op til en ny arbejdsuge på den måde.

🙁

Nå … nu har jeg lige modtaget en lille e-mail fra min Skat, han er nået på arbejdet, så nu må jeg vel hellere går i gang med mit også. Jo mere af det arbejde, som jeg har taget med hjem i denne uge, jeg når i løbet af i dag, jo mindre skal jeg bruge tid på i løbet af vores weekend.

🙂

God morgen til jer alle sammen der ude i BlokLand.