Arkiver

En kold men køn tur i "skoven"


Hverdagen.

Traditionen tro har jeg også været nødt til at tage arbejde med hjem igen i denne uge og da jeg ikke nåede noget af det i løbet af eftermiddagen og aften i torsdags, da vi skulle til et møde på det pleje-center, hvor Farmor bor, og jeg heller ikke nåede noget af det i går, hvor jeg så til gengæld nåede en hel masse andre ting, så er jeg nødt til at nå igennem det i dag, hvis jeg vil kunne holde helt fri i morgen.

Derfor sad jeg med det arbejde, som jeg har taget med hjem i denne uge, i 1:30 timer i morges og i 1:15 timer i formiddags.

Da vi havde spist til frokost, blev vi enige om, at vi ville gå os en god lang tur i det godt nok kolde med meget fine vinter-vejr, så vi gik en tur i "skoven".

Nu er der jo nok nogle, som vil mene, at det ikke har ret meget med en skov at gøre den lille grønne klump, som ligger klæmt inde imellem et kolonihave-område, et villa-kvater og så Holbæk-motorvejen, men for os, er det vores lokale og meget let tilgændelige skov, så vi vil forsætter med at kalde det for "vores lille skov".

Først går man via en lille sti langs med skolen og dens boldbane, før man kommer til skoven og i dag er selve indgangen et meget kønt skue, nu hvor der ligger sne …

2007/02/10/001.jpg

Her et lille nærbillede af nogle snedækkede grene på et tilfældigt træ …

2007/02/10/002.jpg

Et af træerne var væltet og her kan man se, hvordan dets rod ser ud …

2007/02/10/003.jpg

Tilbage igen i villa-kvateret fik vi øje på dette flotte træ, som stadigvæk har sne på sine grene …

2007/02/10/004.jpg

Ved det nærliggende regnvandsbassig, står disse flotte træer og venter på, at det atter skal blive forår og lunt i vejret …

2007/02/10/005.jpg

Der er ikke meget liv over i kolonihave-kvateret på sådan en vinterdag i starten af februar ….

2007/02/10/006.jpg

Nu vil vi lige hygge os sammen med en pose rygende varme popkorn fra micro-ovnen og så skal jeg i gang med at stryge det nyvaskede tøj, da jeg lige skal være færdigt med det, før jeg forsætter med det arbejde, som jeg har taget med hjem i denne uge.

🙂

Man kan se flere billeder fra vores "skovtur" her.