Arkiver

Årets 2. ups !


Hverdagen.

I eftermiddags, efter min Skat og jeg havde besøgt Farmor, kørte vi lige rundt om Hyrdehøjens Butikscenter for at handle ind i Kvickly Xtra. For et af denne uges tilbud er på 40 ruller toiletpapir for 49,95 kroner. Vi havde aftalt, at vi ville købe to hold toiletpapir og så stille dem i garagen, hvorfra vi så kan tage af dem, efterhåndens som vi skal bruge det.

Jeg frisket næsten til at skrive … at som sædvanligt kunne vi ikke komme til at købe det, som vi havde regnet med. For der var kun et hold toiletpapir tilbage, men den købte vi så også. På vores vej igennem butikken for at komme hen til udgangskasserne, kom vi blandt andet forbi garnafdelingen, hvor jeg kom til at foretage årets andet ups …

2009/01/21/101.jpg

… da jeg kom til at købe fem nøgler hvidt "10/4 i.d. bomuldsgarn" ( 100% bomuld ) a 50 gram med en løbelængde på 210 meter. De var på tilbud, så i stedet for at betale 12,95 kroner per nøgle fik jeg dem alle fem for 49,95 kroner.

I modsætning til i fredags, da jeg var en tur i Stof & Stil, hvor jeg jo rent faktisk havde skrevet alt det, som jeg købte, på min huskeseddel, inden jeg gik hjemmefra, så var dagens garnkøb alt andet end planlagt, men garnet er dog allerede blevet "øremærket", for jeg har en hel fast ide om, hvad jeg vil bruge det til.

Så bliver det spændende at se, hvornår jeg får den ide ført ud i livet.