Arkiver

Solskin alligevel


Hverdagen.

Dagens solnedgang over Holbækmotorvejen klokken cirka 15:10 …

2009/01/06/101.jpg

… som jeg oplevede og fotograferede den fra det lukkede vindue i vores arbejdsværelse. Det er derfor, man lige kan se et hjørne af vores altan. Så selv om det i formiddags blev overskyet med efterfølgende sne, så endte det alligevel med at blive til en flot solskinsdag igen i dag.

🙂

Imens solen så små er ved at gå helt ned og min Skat er ude at løbe hans tur nu. Vil jeg lige gøre lidt status over, hvad jeg sådant ind til videre har brugt dagen i dag til …

Det endte med, at jeg kun fik vasket og strøget to maskinefuld ( 67 stykker ) tøj, som blev hængt og lagt på plads i diverse skabe og skuffer, samt at jeg nåede at få tømt næsten en af de store plastik poser, der står og roder inde i vores stue. Plastik posen indeholdte diverse hobby ting, som jeg sådant nogenlunde fik lagt på plads.

Det endte så desværre med, at jeg var nødt til at lægge mig i en lille times tid. Det er godt nok ved at være længe siden, jeg har været nødt til at tage en middagslur, men jeg er også sikker på, at havde jeg ikke taget den i dag, var jeg aldrig nået ud at løbe eller også så havde jeg lige som i søndags været nødt til at stoppe min lille korte løbetur for tidligt.

🙁

Vi løber først sammen, da min Skat agere min træner og derefter løber han selv. Da han er i meget meget bedre løbeform, end jeg er og jeg ikke kan løbe mere end i cirka ti minutter, før jeg på give op. Til gengæld er jeg i en meget bedre gåform, end han er. Jeg håber og tror dog på, at det nok skal blive bedre. Det gjorde det i hvert fald de første tre gange, jeg startede op med at løbe, så hvorfor skulle det ikke også gøre det denne gang ?

Jeg glæder mig virkeligt til, at jeg endnu en gang kan komme til at skrive … I did it ! For jeg vil så gerne i gang med at løbe regelmæssigt og mit mål hedder … gerne cirka 5 kilometer tre gange om ugen.

Nu er min Skat lige kommet hjem efter hans korte ( læs: kun lige knap og nap 7 kilometer lange ) løbetur i denne uge, så nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang, så vi kan hygge os lidt sammen.