Arkiver

Frokost pause


Hverdagen, Håndarbejde, Oplevelser, Ænder.

Selv om jeg stort set hele dagen har været fysisk inaktiv, da jeg har siddet på min dertil indrettet, imens jeg har skrevet på min blog, så er det nu alligevel lykkes for mig at blive frokostsulten. Så derfor har jeg lige smurt min frokost …

2009/01/19/101.jpg

… som jeg nyder lige nu, imens jeg lige vil gøre lidt status over denne mandags formiddag. For det kom jo til at gå lige præcist sådant, som jeg havde det på fornemmelsen i morges … jeg blev siddende foran min computer, imens jeg fik opdatere min blog med en god håndful ( ni ) nye indlæg.

På den måde har jeg nået at skrive om årets første ups, som jeg kom til at foretage i fredags, hvor jeg også kom til at købe årets første and samt det nye håndtag til vores vaskemaskine.

Jeg har også nået at skrive om den hyggelige, men også noget grå tur i skoven, vi var på i lørdags, om aflivningen af endnu et at de mange hængepartier, som min Skat nåede af klare i løbet af weekenden. Så vi har mulighed for at kunne huske, hvornår det nu var, det blev gjort. Vores mini orkideers rodbad samt om de tre nyeste af min kreative udfoldelser … den lyseblå hæklede pynte hagesmæk, som jeg blev færdig med i torsdags, de tre små lyseblå hæklede kræmmerhuse, som jeg blev færdig med i fredags samt de tre små hvide hæklede kræmmerhuse, som jeg blev færdig med i lørdags.

Nu er det vist så også ved at på høje tid, at jeg tager mig sammen, så jeg kan nå at fortage mig noget fornuftigt i dag. Jeg kan jo passede starte med at aflive opvasken.

😉