Arkiver

Hjemme igen


Hverdagen, Oplevelser.

Så er min Skat og jeg lige trådt ind af vores hoveddør efter årets første gode en på opleveren. Vi har fået tømt bilen samt fået det hele båret op i vores lejlighed. For på vej hjem fra Helsingør kørte vi lige rundt om Shurgard, hvor vi hentede tre tomme flyttekasser ( den helt store model fra posthuset ), som jeg skal til at pakke noget af vores julepynt ( det bliver nok primær lyskæderne med mere af den slags ), samt tre SmartBokse, hvis indhold jeg skal i gang med at sortere i, hvorefter det skal pakkes ned sammen med den øvrige julepynt.

Det har været en rigtigt dejlig tur, som vi har været på i dag, og sådan en god en på opleveren kan – selv om man bliver træt af at gå rundt samt opleve så meget sjovt og spændende – virkeligt godt virke som en energigivende vitaminpille på en på sådant en grå og trist januars lørdag som i dag.

Nu skal vi lige have lidt frokost, hvorefter vi begge to skal i gang med at "fremkalde" de billeder, som vi hver især har nået af fotografere i løbet af turen, og så vare det ikke så længe, før vi skal i gang med at finde ud af, hvilken menu vi skal have som middagsmad i aften.