Arkiver

Små hvide hæklet kræmmerhuse


Hverdagen, Håndarbejde.

Lige for tiden er jeg desværre igen inde i en periode, hvor jeg ikke rigtigt har den fornødne tid eller det nødvendige overskud til at sidde med et hyggeligt håndarbejde. Så derfor bliver det kun til nogle meget små ting, som jeg går i gang med. Jeg har dog i løbet af de sidste fire dages tid nået at hækle tolv små hvide krammehuse, hvoraf de tre kan ses her …

2009/01/21/301.jpg

… der er endnu en gang tale om et 100% eget design og jeg har brugte de små garnrester, som jeg havde i overskud fra da jeg hæklede de hvide pynte hagesmækker, som jeg blev færdig med i sidste uge. Disse små garnresten, som jeg havde tilbage fra det projekt, så ikke ud til at være ret meget, så det forbavser mig faktisk, at jeg alligevel kunne få så meget ud af dem.

🙂

Alt i alt har jeg kun brugt 36 gram hvidt ( farve nummer 502014 ) "ID Bomuldsgarn 8/4" ( 100% bomuld ) fra Coop Danmark, som jeg har købt i den lokale Kvickly inde i Algade.

De er søde og så er de noget, som går hurtigt at fremstille. Det tager mig godt og vel en lille halv times tid at hækle et kræmmerhus inklusiv den tid, som det tager mig at hæfte de i alt otte hæfte-ender, som de har, og så er de en rigtigt god måde at komme af med de helt små garnrester på, for der går kun cirka tre gram garn til et kræmmerhus.