Arkiver

Mandag formiddag


Hverdagen.

Dagen solopgang over Holbækmotorvejen klokken cirka 8:50 …

2009/01/19/001.jpg

… og klokken cirka 9:00 …

2009/01/19/002.jpg

… som jeg oplevede og fotograferede den fra det åbne vindue i vores badeværelse.

🙂

Så er det allerede blevet mandag formiddag igen og dermed har min Skat og jeg forlængst taget hul på en helt ny arbejdesuge med helt nye muligheder ( han på sit arbejde og jeg herhjemme ).

Dagens første og eneste maskinefuld nyvasket tøj er lige blevet hængt til tørre på vingetørrestativet inde i stuen og de ting, som blive pæneste, når de bliver strøget, imens de stadigvæk er våde, er blevet strøget samt hængt til eftertørring på det lille tørrestativ på soveværelsets dør.

Egentlig var det min mening, at jeg nu her lige om lidt skal gå ind til Roskildes centrum for at handle ind. For så har vi ikke behov for at handle ind i eftermiddag, når vi kører hjem fra Farmor. Derefter bør jeg gå i gang med at rydde lidt op i alt mit rod, som er spredt mere eller mindre ud over hele vores lejlighed, men i dag har jeg på fornemmelsen, at det meste af min dag kommer til at foregår foran min computer, imens jeg prøve på at komme bare en lille bitte smule ajour med min blog.

Der er så meget, som jeg gerne vil skrive om og min liste bliver kun længere og længere for hver dag der går. Så i dag tror jeg, at jeg vil bruge det meste af tiden på at skrive på min blog og dermed undgår jeg måske, at gøre min liste længere, hvis jeg da ikke ligefrem er så heldig, at jeg når at få skrevet bare et enkelt af de mange indlæg, der står på den.