Arkiver

Øv !!! – Del 3


Hverdagen.

Anden juledag gik vores vaskemaskines håndtag i stykker. Dagen efter, det vil sige lørdag den 27. december 2008, besøgte vi den butik, hvori vi i for cirka 2½ års tid siden, købte vores vaskemaskine, og de lovede os, at de gerne ville bestille et nyt håndtag hjem til os, men at de ikke kunne komme til at bestille det før i staten af det nye i år.

I mandags, da min Skat og jeg sad i bilen på vej hjem fra Farmor, blev jeg så ringede op af en medarbejder inde fra butikken, som fortalte mig, at de nu havde fået et nyt håndtag til vores vaskemaskine hjem til os.

I dag har jeg så været rundt om butikken inde i Roskildes centrum for at hente det …

2009/01/16/301.jpg

… og jeg indrømmer hellere end gerne, at jeg giver hende, som ekspederede mig fuldt ud ret. Jeg synes også, at det er helt vildt dyrt, at et nyt håndtag til en vaskemaskine koster 490,00 kroner !

Nu er det så blevet købt, og vi er blevet enige om, at det nye håndtag først bliver sat på vores vaskemaskine, når det gamle håndtag går i stykker igen. For lige nu virke det gamle håndtag, ganske som det skal gøre, efter min Skat har limet det.