Arkiver

Årets første ups !


Hverdagen.

Jeg gik hjemmefra ved 10:00 tiden og jeg startede med at gå rundt om containerne med batterier, dagrenovation samt papir, derefter rundt om containeren med glas og så rundt om container med pap, før jeg gik ind til Roskilde station. Hvorfra jeg kørte med linie 123 ud til Stof & Stil, hvor jeg dels fik købt det stof til Wivi, som jeg havde lovet, at jeg ville købe med til hende, hvis jeg nåede derud, imens det stadigvæk var på tilbud, og dels alt dette her …

2009/01/16/101.jpg

… til mig selv. Jeg vil ikke rigtigt kalde det for en ups, for jeg havde allerede, inden jeg tog hjemmefra, sat mig for, at jeg ville købe det hele. Når jeg så alligevel skriver det ind på min blog som en ups, så er det for at minde mig selv om, at det er meningen at mit garnlager skal reduceres og ikke forøges !

Alt i alt kom min tur til Stof & Stil til at koste mig 176,85 kroner, for dem fik jeg så …

1 hækleopskrift på skovsvampe – de minder mig godt nok meget om nogle paddehætter, som jeg har pillet en opskrift ud til fra et svensk ugeblad for en hel del år siden, men desværre kan jeg ikke lige huske, hvor i rodet den opskrift ligger. Det kunne nu ellers være meget sjovt at sammenligne de to opskrifter.

5 nye helt almindelig nåle til min symaskine – den næstsidste nål knækkede, da jeg syede de to fødselsdags duge.

24 helt almindelige tryklåse – jeg brugte den sidste af dem, som jeg havde på lager, i går, da jeg syede den i den lyseblå hæklede pyntehagesmæk.

3 nøgler hvidt "Cotton" ( 100% bomuld ),
3 nøgle lysegult "Cotton" ( 100% bomuld ),
4 nøgle rødt "Cotton" ( 100% bomuld ),
2 nøgle lysegrønt "Cotton" ( 100% bomuld ) og
1 nøgle mørke gråt "Cotton" ( 100% bomuld ). De er alle som en "øremærket", da jeg allerede nu har en helt klar ide om, hvad de skal bruges til.

Der kommer mere om de ideer efterhåndens, som jeg får dem ført ud i livet.

🙂